2015-07-26 10:06:57• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Csodaszép estéje lesz

Napi horoszkóp július 26-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Nap az Oroszlán jegyében jár. Igazi szép vasárnapot ígérnek Önnek a csillagok. Jó ebéd és csodás beszélgetések várnak Önre. Amíg mértéket tud tartani, addig minden a legnagyobb rendben lesz. Szánjon elegendő időt a kedvesére, hogy és ismét közelebb kerülhessenek egymáshoz.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold ma még a Skorpió jegyéből indul. Aludjon addig, amíg magától nem ébred. Reggelizzen kényelmesen, szervezzen magának szép programot, teljes mértékben élvezze ki ezt a napot.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Bár Ön eléggé éber alvó, most mégis sikerül tovább aludnia, mint máskor szokott. A Plútó fényszög nélkül áll az ezt jelző területen, és ez mély és nyugodt alvást tesz lehetővé. Lelkének is jót fog tenni ez. Este viszont számítson arra, hogy nehéz kérdéseket kap, hagyjon elegendő időt a válaszra!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Skorpió jegyében áll, és nagyon közel van a Szaturnuszhoz. Ha sikerül annyit aludnia, mint amennyit tervezett, akkor jókedvűen ébred. Nap közben döntéshelyzetbe kerül: a vakmerőség ritkán vezet jóra... Este bosszankodnia kell egy buta megjegyzés miatt, de ne hagyja, hogy ez az egész estéjét elrontsa

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Nap az Oroszlán jegyében áll. Természetesen Ön is addig pihenhet, ameddig csak kedve tartja. Délután már aktívabb lesz. Egy kiadós séta a zöldövezetben felszabadíthatja a gondolatait. Szüksége van ma este egy problémás beszélgetésre?

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Vénusz, a kényelem bolygója már az Ön jegyében áll. Végre nem kell korán kelnie. A Hold a Skorpió jegyében áll. Este olyan dologgal kell majd foglalkoznia, ami nagyobb figyelmet igényel.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Gondolja át az elmúlt hét történéseit, gondolja végig mindazt, ami történt Önnel. Ma tehet valamit önmagáért. A pihentető órák jót tesznek önnek, visszanyerheti energiáit.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Szaturnusz még a Skorpió jegyében áll. Mégis, ez a hétvége olyan gyönyörű lesz, amire érdemes majd emlékeznie. A Mars erősíti életörömét és bátorságát. Sikerül felülemelkednie a problémákon, még egy kritikus megjegyzés sem tudja kihozni a sodrából.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Aludja alaposan ki magát. A Nap az Oroszlán jegyében áll. Délután kicsit elbizakodottabbá válhat. Ha sportol, ügyeljen arra, nehogy megerőltesse magát. Estére már mindenből elege lesz. Ha mégsem, akkor rendezzen egy grillpartit a barátainak.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma valaki párkapcsolati problémájának megoldásához kérhet tanácsot Öntől. Ha csak meghallgatja, már az is óriási segítség lesz.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Nap az Oroszlán jegyében áll. Emberi kapcsolatai terén nem árt az óvatosság. Ha sikerül elkerülnie a veszekedést, akkor szép napja lesz!

Halak: II. 19. - III. 20.
A délelőttje nyugodtnak ígérkezik. Ám délután már semmi sem fogja tudni visszatartani, tele van energiával, jönni-menni szeretne. Szervezzen társaságot, a csodaszép napot csodaszép este fogja követni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: